Veelgestelde vragen en antwoorden

Ik kom niet in de webinar omgeving

Zorg dat je buiten de Citrix omgeving en buiten het UWV (wifi)netwerk bent, anders wordt het beeld geblokkeerd.

Gebruik jouw eigen toegangslink die je hebt gekregen nadat jij je hebt aangemeld via de registratiepagina. Deelnemen aan het webinar via de toegangslink van iemand anders zorgt voor problemen.

Misschien ligt het aan de verbinding. Vaak heeft een huis bepaalde plekken waar de wifi verbinding wat slechter is. Zorg dat je op een plek bent met een goede wifi verbinding.

Nog niet aangemeld? Ga dan naar https://app.livestorm.co/uwv/uwv-fit-in-beweging en meld je aan met jouw eigen e-mailadres (mag ook het werk e-mailadres zijn). Je krijgt gelijk een mail vanuit Livestorm met de link waarmee je aan het webinar kunt deelnemen.

Ik heb geen beeld en/of geluid

Als je in de webinar omgeving zit, dan zie je rechts bovenin een zin ‘Heb je problemen met je audio of video?’. Volg die stappen.

Misschien ben je eerder ingelogd dan de stream is gestart waardoor je (nog) geen beeld hebt, refresh de pagina dan even.

Ik heb het webinar niet kunnen volgen

Ga dan naar de registratiepagina https://app.livestorm.co/uwv/uwv-fit-in-beweging en meld je aan. Je krijgt een link toegestuurd vanuit Livestorm waarmee je na de uitzending het webinar terug kunt kijken.