Adres:
Dukdalfweg 34
1041 BE Amsterdam

Route via Google Maps

Studio Westhaven is uitstekend bereikbaar, vlakbij de A10 en de A5. Vanaf Amsterdam Centraal is de studio per auto in 10 minuten bereikbaar, en vanaf Schiphol in 20 minuten.

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid in de directe omgeving van de studio.

De Studio bevindt zich aan het einde van de Westhaven, vlakbij de pont naar Zaanstad.

Per auto vanuit het zuiden en oosten:

Neem bij Amsterdam ring oost/noord, rij door de Coentunnel, richting Den Haag en neem direct na de tunnel afslag S101, beneden de afslag rechtsaf de Nieuwe Hemweg op, na 2200 meter linksaf de Dukdalfweg op. Neem de tweede afslag rechtsaf, aan het einde links vindt u Studio Westhaven.

Per auto vanuit het noorden:

Neem bij Amsterdam ring west en rijd door de Coentunnel, richting Den Haag en neem direct na de tunnel afslag S101, beneden de afslag rechtsaf de Nieuwe Hemweg op, na 2200 meter linksaf de Dukdalfweg op. Neem de tweede afslag rechtsaf, aan het einde links vindt u Studio Westhaven.

Per auto vanuit het westen:

Neem bij Amsterdam ring west, richting Zaanstad, neem afslag S101,beneden de afrit linksaf de Petroleumhavenweg op en sla direct weer linksaf richting Den Haag, niet ring west oprijden maar rechts aanhouden, beneden de afslag rechtsaf de Nieuwe Hemweg op, na 2200 meter linksaf de Dukdalfweg op. Neem de tweede afslag rechtsaf, aan het einde links vindt u Studio Westhaven.

Per fiets of auto vanaf Amsterdam Centraal 

Volg de Westerdoksdijk, aan het einde bij de Silodam met de bocht mee naar links, de van Diemenstraat. Dit wordt na de brug de Spaarndammerdijk. Houdt rechts aan bij de splitsing richting S101 (Hemweg). Fietsers volgen de borden naar Zaanstad of veerpont. Vervolg de weg rechtdoor na het viaduct, onder de A10 door. Dit is de Nieuwe Hemweg, na 2200 meter linksaf de Dukdalfweg op. Neem de tweede afslag rechtsaf, aan het einde links vindt u Studio Westhaven.

Per fiets of auto vanaf Amsterdam Station Sloterdijk:

Volg de Radarweg in noordelijke richting, sla aan het eind linksaf de Westhavenweg op en volg deze tot het kanaal, sla daar rechtsaf de Dukdalfweg in. Neem de tweede afslag links. Aan het einde rechts is de studio.

Vanaf Zaanstad

Neem de pont bij het Hembrug terrein. De pont gaat dag en nacht, iedere 20 minuten. Fietsers en voetgangers gaan gratis mee, auto’s betalen € 1,30 (alleen pinnen). Van de pont komend linksaf de Nieuwe Hemweg op, en na 100 meter rechtsaf de Dukdalfweg op. Neem de tweede rechts.

Openbaar vervoer

Studio Westhaven is helaas niet goed bereikbaar met openbaar vervoer. We adviseren Station Sloterdijk. Daarvandaan is het ca 4 km fietsen (OV-fiets). In overleg komen we u graag ophalen op het station.